Logistikaguru OÜ logistika aastast 2007

Me aitame Teid väga heade logistika- ja ekspedeerimisalaste teenustega!

  • Anname parima maanteevedude korraldamisel Euroopas, Venemaal, Skandinaavias ning Baltikumis.
  • Iga päev transpordivad meie klientide kaupu mitmekümned veovahendid. Iga nädal veame Euroopa ja Venemaa klientideni üle saja koorma.
  • Meie klienditeenindajad, kes Teiega suhtlevad, on samas ka needsamad inimesed, kes leiavad Teie kaubale parima transpordivõimaluse. Need inimesed on Teie meeskonna liikmed.

Maanteetransport

Maanteetranspordis teostame nii täis- kui osakoormate vedusid uksest ukseni Euroopas, Venemaal, Skandinaavias ning Baltikumis, seda ka graafiku alusel!

Omame laialdast partnerite võrgustikku terves Euroopas, nii osakoormate kui täiskoormate veol. Reeglina lahkuvad meie kaubad Euroopasse nädala lõpus ja jõuavad kohale nädala alguses. Samamoodi toome tagasi koormad importkaupadega. Alati on võimalikud ka erandid. Omades laialdasi ühenduspunkte suudame garanteerida maha- ja pealelaadimisi vastavalt kliendi nõuetele.

Meretransport

Merevedude puhul teostame nii LCL (osasaadetis konteineris) kui FCL (täiskonteiner saadetis) vedusid Euroopas, Aasias ja Ameerikas. Meie partnerid on ookeanivedajad, kelle abiga veame Teie koormaid nii sihtkohta, kui ka tagasi.

Lennutransport

Õhuvedusid pakume igale poole üle maailma. Oleme valinud partneriks parimad lennufirmad, keda me usaldame ja samuti usaldavad nemad ka meid.

Hinnapäring

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.